STN EN ISO 4027: 2004 (02 1191), Nastavovacie skrutky s vnútorným šesťhranom so zrezaným kužeľovým ukončením (ISO 4027: 2003). - Veselovský, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 4027: 2003