STN EN ISO 10666: 2001 (02 1221), Vyvrtávacie závitorezné skrutky. Mechanické a funkčné vlastnosti (ISO 10666: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10666: 1999