STN EN ISO 1479: 2001 (02 1231), Skrutky do plechu so šesťhrannou hlavou (ISO 1479: 1983). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1479: 1994