STN EN ISO 1479: 2001 (02 1231), Skrutky do plechu so šesťhrannou hlavou (ISO 1479: 1983). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1479: 1994
Spracovateľ: Ľuboš Ciklamíni, Igor Ciklamíni, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy