STN ISO 10509: 2001 (02 1233), Skrutky do plechu so šesťhrannou hlavou s prírubou. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Staněk, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s ISO 10509: 1992 v českom jazyku