STN ISO 10509: 2001 (02 1233), Skrutky do plechu so šesťhrannou hlavou s prírubou. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Staněk, Josef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s ISO 10509: 1992 v českom jazyku
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Josef Staněk. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy