STN EN ISO 15480: 2001 (02 1250), Vyvrtávacie závitorezné skrutky so šesťhrannou hlavou s nákružkom (ISO 15480: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15480: 1999