STN EN ISO 15480: 2001 (02 1250), Vyvrtávacie závitorezné skrutky so šesťhrannou hlavou s nákružkom (ISO 15480: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15480: 1999
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy