STN EN ISO 15481: 2001 (02 1251), Vyvrtávacie závitorezné skrutky so šošovkovitou hlavou s krížovou drážkou (ISO 15481: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 15481: 1999