STN ISO 8678: 2001 (02 1320), Skrutky s nízkou zaoblenou malou hlavou a nízkym štvorhranom. Výrobná trieda B. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kugl, Otmar (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s ISO 8678: 1988 v českom jazyku