STN ISO 8678: 2001 (02 1320), Skrutky s nízkou zaoblenou malou hlavou a nízkym štvorhranom. Výrobná trieda B. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kugl, Otmar; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 9 Spojovací součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s ISO 8678: 1988 v českom jazyku
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Otmar Kugl. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky, TNK 9 Spojovací součásti
Keywords: normy