STN EN 14218: 2003 (02 1407), Šesťhranné matice s prírubou. Závit s jemným stúpaním. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14218: 2002