STN EN 14218: 2003 (02 1407), Šesťhranné matice s prírubou. Závit s jemným stúpaním. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2003)
Táto norma je slovenskou verziou EN 14218: 2002
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická komisia: 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy