STN EN ISO 7719: 2000 (02 1471), Spojovacie súčiastky. Celokovové samopoistné šesťhranné matice s vonkajším kužeľom, typ 1. Triedy vlastností 5, 8 a 10 (ISO 7719: 1997). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7719: 1997