STN EN ISO 7042: 2000 (02 1472), Spojovacie súčiastky. Celokovové samopoistné šesťhranné matice, typ 2. Triedy vlastností 5, 8, 10 a 12 (ISO 7042: 1997). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7042: 1997