STN EN ISO 7042: 2000 (02 1472), Spojovacie súčiastky. Celokovové samopoistné šesťhranné matice, typ 2. Triedy vlastností 5, 8, 10 a 12 (ISO 7042: 1997). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7042: 1997
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy