STN EN ISO 7040: 2000 (02 1474), Spojovacie súčiastky. Samopoistné šesťhranné matice (s nekovovou vložkou), typ 1. Triedy vlastností 5, 8 a 10 (ISO 7040: 1997). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7040: 1997
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy