STN EN ISO 10512: 2000 (02 1475), Spojovacie súčiastky. Samopoistné šesťhranné matice (s nekovovou vložkou), typ 1 s jemným metrickým závitom. Triedy 6, 8 a 10 (ISO 10512: 1997). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10512: 1997