STN EN ISO 10513: 2000 (02 1476), Spojovacie súčiastky. Celokovové samopoistné šesťhranné matice s vonkajším kužeľom, typ 2 s jemným metrickým závitom. Triedy vlastností 8, 10 a 12 (ISO 10513: 1997). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10513: 1997