STN EN 1667: 2001 (02 1497), Celokovové samopoistné šesťhranné matice s prírubou s jemným metrickým závitom. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1667: 1997