STN EN 1663: 2001 (02 1498), Samopoistné šesťhranné matice s prírubou (s nekovovou vložkou). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1663: 1997