STN EN 1664: 2001 (02 1499), Celokovové samopoistné šesťhranné matice s prírubou. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 1664: 1997