STN EN ISO 887: 2002 (02 1700), Ploché kruhové podložky všeobecného použitia pre metrické skrutky a matice. Prehľad (ISO 887: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 887: 2000 v českom jazyku