STN EN ISO 887: 2002 (02 1700), Ploché kruhové podložky všeobecného použitia pre metrické skrutky a matice. Prehľad (ISO 887: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 9 Spojovací součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 887: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza STN 02 1700 z 9. 3. 1982 a anglické znenie STN EN ISO 887 z októbra 2001
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Václav Kunc. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky, TNK 9 Spojovací součásti
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2006
Keywords: normy