STN EN ISO 7092: 2002 (02 1703), Ploché kruhové podložky. Malý rad. Výrobná trieda A (ISO 7092: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7092: 2000 v českom jazyku