STN EN ISO 10669: 2001 (02 1705), Ploché podložky pre závitorezné skrutky s návlečnými podložkami. Bežný a veľký rad. Výrobná trieda A (ISO 10669: 1999). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN ISO 10669: 1999
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy