STN EN 28738: 2001 (02 1715), Podložky pre čapy. Výrobná trieda A. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 28738: 1992