STN EN 28738: 2001 (02 1715), Podložky pre čapy. Výrobná trieda A. - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 28738: 1992
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy