STN EN ISO 7091: 2002 (02 1721), Ploché kruhové podložky. Bežný rad. Výrobná trieda C (ISO 7091: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7091: 2000 v českom jazyku