STN EN ISO 7093-2: 2002 (02 1729), Ploché kruhové podložky. Veľký rad Časť 2 Výrobná trieda C (ISO 7093-2: 2000) - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7093-2: 2000 v českom jazyku