STN EN ISO 7093-2: 2002 (02 1729), Ploché kruhové podložky. Veľký rad Časť 2 Výrobná trieda C (ISO 7093-2: 2000) - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 9 Spojovací součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7093-2: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 7093-2 z októbra 2001 a spolu s STN EN ISO 7093-1 normy STN 02 1727 z 10. 4. 1974 a STN 02 1729 z 10. 4. 1974
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Václav Kunc. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky, TNK 9 Spojovací součásti
Keywords: normy