STN EN ISO 7094: 2002 (02 1730), Ploché kruhové podložky. Veľmi veľký rad. Výrobná trieda C (ISO 7094: 2000). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Kunc, Václav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky; Český normalizační institut (Praha, Česká republika) Technická normalizační komise č. 9 Spojovací součásti (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto národná norma je identická s EN ISO 7094: 2000 vrátane opravy ISO 7094: 2000/Cor. 1: 2000 v českom jazyku
Táto norma nahrádza anglické znenie STN EN ISO 7094 z októbra 2001
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová, Václav Kunc. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky, TNK 9 Spojovací součásti
Keywords: normy