STN EN ISO 1234: 2000 (02 1781), Spojovacie súčiastky. Závlačky (ISO 1234: 1997). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1234: 1997