STN EN ISO 1234: 2000 (02 1781), Spojovacie súčiastky. Závlačky (ISO 1234: 1997). - Veselovský, Ján; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 1234: 1997
Táto norma nahrádza STN 02 1781 z 2. 9. 1976 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Veselovský, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy