STN EN 22340: 2001 (02 2101), Čapy bez hlavy. - Lutzová, Irena; Lutz, František; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 22340: 1992
Táto norma nahrádza STN 02 2101 zo 14. 7. 1988, STN 02 2102 z 29. 8. 1988, STN 02 2106 z 10. 1. 1973, STN 02 2107 z 29. 8. 1988 a STN 02 2108 z 10. 1. 1973 v celom rozsahu
Spracovateľ: Irena Lutzová, František Lutz, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy