STN EN 22341: 2001 (02 2109), Čapy s hlavou. - Lutzová, Irena; Lutz, František; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 22341: 1992
Táto norma nahrádza STN 02 2109 a STN 02 2111 z 29. 8. 1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Irena Lutzová, František Lutz, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy