STN EN 28749: 2001 (02 2130), Kolíky a ryhované kolíky. Skúška strihom. - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 28749: 1992