STN EN ISO 8735: 2000 (02 2149), Spojovacie súčiastky. Valcové kolíky s vnútorným závitom zo zakalenej ocele a z martenzitickej nehrdzavejúcej ocele (ISO 8735: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8735: 1997
Spracovateľ: Ľuboš Ciklamíni, Igor Ciklamíni, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy