STN EN ISO 2338: 2000 (02 2150), Spojovacie súčiastky. Valcové kolíky z nezakalenej ocele a z austenitickej nehrdzavejúcej ocele (ISO 2338: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2338: 1997