STN EN ISO 2338: 2000 (02 2150), Spojovacie súčiastky. Valcové kolíky z nezakalenej ocele a z austenitickej nehrdzavejúcej ocele (ISO 2338: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 2338: 1997
Táto norma nahrádza STN 02 2150 zo 14. 7. 1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Ciklamíni, Igor Ciklamíni, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy