STN EN ISO 8733: 2000 (02 2151), Spojovacie súčiastky. Valcové kolíky s vnútorným závitom z nezakalenej ocele a z austenitickej nehrdzavejúcej ocele (ISO 8733: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8733: 1997