STN EN ISO 8734: 2000 (02 2152), Spojovacie súčiastky. Valcové kolíky zo zakalenej ocele a z martenzitickej nehrdzavejúcej ocele (ISO 8734: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8734: 1997