STN EN 22339: 2001 (02 2153), Nezakalené kužeľové kolíky. - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 22339: 1992