STN EN 28737: 2001 (02 2154), Nezakalené kužeľové kolíky s vonkajším závitom. - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 28737: 1992
Táto norma nahrádza STN 02 2154 zo 14. 7. 1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Ciklamíni, Igor Ciklamíni, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy