STN EN 28736: 2001 (02 2155), Nezakalené kužeľové kolíky s vnútorným závitom. - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 28736: 1992