STN EN ISO 8739: 2000 (02 2172), Spojovacie súčiastky. Ryhované valcové kolíky s vodiacim čapom (ISO 8739: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8739: 1997