STN EN ISO 8740: 2000 (02 2173), Spojovacie súčiastky. Ryhované valcové kolíky so zrazeným koncom (ISO 8740: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8740: 1997
Táto norma nahradzuje STN 02 2173 z 29. 10. 1981 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Ciklamíni, Igor Ciklamíni, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy