STN EN ISO 8741: 2000 (02 2174), Spojovacie súčiastky. Ryhované kolíky s kužeľovým ryhovaním do polovice dĺžky (ISO 8741: 1997). - Ciklamíni, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8741: 1997