STN EN ISO 8742: 2000 (02 2175), Spojovacie súčiastky. Ryhované kolíky s ryhovaním v strednej tretine dĺžky (ISO 8742: 1997). - Ciklamíny, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8742: 1997