STN EN ISO 8742: 2000 (02 2175), Spojovacie súčiastky. Ryhované kolíky s ryhovaním v strednej tretine dĺžky (ISO 8742: 1997). - Ciklamíny, Ľuboš; Ciklamíni, Igor; Sekerešová, Drahomíra; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2000)
Táto národná norma je identická s EN ISO 8742: 1997
Spracovateľ: Ľuboš Ciklamíni, Igor Ciklamíni, Drahomíra Sekerešová. Technická normalizačná komisia: TNK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy